Proč si pořídit “VYSOKÝ ZÁHON” od nás?

Jednoduše protože jsou dokonalé

Vysoké záhony vyrábíme s cílem vyrobit dokonalý výrobek s důrazem na dlouhou životnost a s minimem energie potřebným k jeho údržbě. Dodržujeme nejpřísnější standardy trvale udržitelného rozvoje EKO-T.U.R. a používáme pouze ekologické, vodou ředitelné barvy na bázi přírodních olejů. Jsme držitelem přísného certifikátu “TUV FSC” jako jediní v ČR a SR v naší branži zahradních květináčů.

Všechny naše výrobky vyrábíme starou technologií spojením dřeva do dřeva. To vyžaduje přesnost a čas. Základem je masivní 5-8cm hranol vždy z modřínu, do kterého se kotví podélné latě. Používáme voděodolné polyuretanové lepidlo bez použití vrutů. Hlavičky vrutů na našem výrobku neuvidíte, tím jsme zamezili rezavění výrobku. Používáme masivní dřevo – sibiřský modřín, který je jistotou dlouhé životnosti výrobku. U Modřínu/ sibiřského modřínu se udává 30 plus let životnosti i bez pravidelné údržby.

Nově nabízíme vyvýšené záhony taky s z dubu s neomezenou životností.

Navíc jsme k modřínu  vyvinuli vlastní barvu – vhodnou díky svému složení na zahradu. Jde o ekologickou barvu bez chemických příměsí.

Naše “VYSOKÉ Záhony”  jsou stavěny jako dům s horním věncem a základnou a jsou spojeny pevně v rozích. Takto jsme dosáhli maximální pevnosti bez toho, abychom použili na stěny masivní hranoly.

Barva – největší výhoda našich výrobků. Dřevo a dřevěné výrobky z masivního dřeva zkrášlí a vhodně doplní Vaši zahradu. Dřevo je přírodní materiál, a tak se mnohem víc hodí do zahrady než jiné materiály. Nicméně je s tím spojena nutnost se o takovýto výrobek starat. My jsme se snažili Vám tuto činnost co nejvíc zjednodušit. Naše barva se nasaje do dřeva a výrobek chrání 3-6 let na 100%. Po této době je ale potřeba výrobek – jeho barvu obnovit. Běžné barvy vyžadují výrobek obrousit, starou barvu opálit, anebo oškrábat. Tato činnost je pracná a zdlouhavá, ne však u našich barev. U naší barvy stačí vzít štětec a nátěr zopakovat 1x za období 3-6 let. Bez broušení, bez odstraňování starých nátěrů. Prostě jenom nátěr zopakujete a za 10-15 min máte na další roky vystaráno. Barvu můžete koupit od nás (proklik), anebo jakoukoli vodouředitelnou lazuru. Objednejte si plechovku – na 1 záhon Vám vydrží cca na 8-10let.

Naše výrobky dodáváme složené, běžné velikosti máme skladem. Nechceme výrobky dodávat  rozložené na 1000 kusů s hrstí šroubů, jelikož to odporuje starým technologiím a náš výrobek je postaven na kvalitě spojů. Jakýkoliv systém, který je vytvořen tak, aby splňoval logistické standardy, nebude nikdy fungovat tak dobře jako již slepený a smontovaný výrobek. Jeho kvalita je přímo úměrná kvalitě spojů a tady vůbec nikde nejsme ochotni dělat kompromisy.

Rádi vyrábíme různé vysoké záhony na míru. Máme několik základních tvarů, ale víceméně se fantazii meze nekladou. Přejete si nekonečný vysoký záhon jako ohraničení pozemku, nebo chcete kaskádu, zárožák nebo jinou variantu? Vyzkoušejte nás  a nechte si nacenit Vaši představu o dokonalém vysokém záhonu. Přijedeme, ustavíme, zaškolíme i poradíme, co dát dovnitř. Toto je přesně to, co nás baví – vymýšlet nové tvary a řešení.

Tady je pouze otázka, zda si ji tam dáte sami, nebo si necháte výrobek poslat již s touto NUTNOU vychystávkou. Nopová folie zásadně ovlivňuje životnost výrobku a zaručí, že vysoký záhon bude vypadat dlouho jako nový. Používáme chemicky stálou nopovou folii s nulovým obsahem škodlivých látek k ochraně Vaší výsadby. Cena instalace je příznivá-doporučujeme!

Další vychytávkou je pak systém ANTI HRABOŠ. Postupným tlením vysoký záhon vytváří teplou skrýš pro různé hraboše. Spolu s kořenovou zeleninou může být ideálním krmítkem pro nechtěné návštěvy zespoda. Používáme pletivo s mini oky aby Vaše výpěstky rostly v klidu a sklizení zůstalo na Vás.

Vysoký záhon z kolekce DUB je ideálním řešením pro modernější zástavby. Vyroben z masivních dubových 5x7cm tlustých hranolů spojených starou technologií na dřevěné kolíky, podlepen voděodolným lepidlem bude ozdobou Vaší zahrady. Ideální v kombinaci s ostatními květináči z řady DUB. Součástí výrobku je pak 8cm spodní rám pro dokonalý design.

Na přání u větších realizací nabízíme výrobu na míru z hranolů až po 15x10cm z modřínu nebo Dubu. Kontaktujte nás.